Friday, 9 January 2015

2014







Minyak wangi


Tah la.. ape yg aku ckp sumenya salah. walaupun aku ckap jujur. mmg aku sedar ape yang aku ckap kan.. tp aku ingat time tu kau yang pkai.. bkan bpak kau. yela.. mn tak nya.. kau kn suka pkai minyak wangi bnyak2.. smpai jiran umah sblah pon boley bau minyak wangi kau. mmg aku silap ckap. mmg la tak busuk bau tu tp buat aku pening. so bau tu kuat sgt. aku ckp la honestly td.. tak tau plakminyak wangi tu bpak kau yang pkai.



tah la...nak intak maaf ke... atas sbb ape? sbb aku terlepas ckap.. mcm tu... choiii.... klau dy buat tak pe.. mcm la situasi lain tp same je... biar ko rase mc mn aku rase.. sakit aty tak? sakit kan.. tp klau kene kat aku ko wat lek wat peace je..so aku pon wat lek wat peace je la.. dendam? mmg bnyak dendam.. tak kira la siape pon kau.. dendam tetap dndam walaupon family aku sendiri.


tah la.. tak taw nk ckap ape lagi..

Sunday, 28 December 2014

Life in PERETAK

banyak kenangan antara kita semua, susah senang kita bersama.
Aku tak kn lupa ape yg terjadi antara kita selama 2tahun setengah ni.
sbab banyak sgt kenangan, dgn main air nya, main explores nya, mcm2 la..
Harapan aku.. semoga ubungan kekeluargaan kita tak kan smpai di IKBN,
tp smpai ke syurga INSYA ALLAH.. aminn..
sayang korang semua






































Saturday, 25 October 2014

Make-up


Tak sia-sia aku bayar make-up ni..
Akhirnya cantik jgak...
Hehe😊








Saturday, 4 October 2014

Baju Pengantin




cantik kan baju tu....( msty la cantik... cik myra yg buat... hehe)
ni baju pengantin tast puan effa.
penat tao nk siap kn baju ni.. dgn manik nya... 
fuhh... 2 , 3 minggu la jgak nak siap kan nya...
duit habis beli kat manik je....
tak pe tak pe... jangan merungut...
nak dpat 4 falt kan... msty la kene usaha sikit...

ok yg baju perpul tu nma nya amoy...
r0ommate depan aku....
k tu je nk ckp
haha...
tok ley cita lebih2 pasal org...
pasal aku tak pe.. kikikikikiki...












Wednesday, 2 July 2014

27 Januari 2014

 Mpp and JPW 3
best moment with them
(Bukit Tonggek, Kuala Khubu Baru)