Friday, 9 January 2015

Minyak wangi


Tah la.. ape yg aku ckp sumenya salah. walaupun aku ckap jujur. mmg aku sedar ape yang aku ckap kan.. tp aku ingat time tu kau yang pkai.. bkan bpak kau. yela.. mn tak nya.. kau kn suka pkai minyak wangi bnyak2.. smpai jiran umah sblah pon boley bau minyak wangi kau. mmg aku silap ckap. mmg la tak busuk bau tu tp buat aku pening. so bau tu kuat sgt. aku ckp la honestly td.. tak tau plakminyak wangi tu bpak kau yang pkai.



tah la...nak intak maaf ke... atas sbb ape? sbb aku terlepas ckap.. mcm tu... choiii.... klau dy buat tak pe.. mcm la situasi lain tp same je... biar ko rase mc mn aku rase.. sakit aty tak? sakit kan.. tp klau kene kat aku ko wat lek wat peace je..so aku pon wat lek wat peace je la.. dendam? mmg bnyak dendam.. tak kira la siape pon kau.. dendam tetap dndam walaupon family aku sendiri.


tah la.. tak taw nk ckap ape lagi..

No comments:

Post a Comment